over prikkeltje

over prikkeltje


Heb je vragen of suggesties? Bel 070 - 220 55 11 of mail info@prikkeltje.nl.

Prikkeltje

De naam Prikkeltje komt uit een liedje van Annie M.G. Schmidt over een stekelvarkentje dat zo heet. Haar moeder zingt naar haar: "je bent een stekelvarkentje, maar trek het je niet aan." Elk dier heeft zijn voor- en nadelen. Dat geldt ook voor jou. Wees jij maar trots op wie jij bent en wat jij kunt, ook al kunnen andere dieren weer andere dingen. Ik vind dat alle kinderen het verdienen om op die manier te worden gestimuleerd.

Haal het beste uit jezelf

Bij Prikkeltje kun je terecht voor speelgoed dat precies dat doet: het stimuleert kinderen om het beste uit zichzelf te halen. Bij Prikkeltje kun je online speelgoed kopen waar je nog jaren plezier van hebt, waar je lekker creatief mee aan de slag kunt, je mee kunt uitleven en waar je later, als je groot bent, met een glimlach aan terug kunt denken. Ook is er steeds meer voor grote mensen te vinden, zoals kussens voor je interieur en bamboe servies voor in de keuken. En natuurlijk heerlijke biologische en fair trade chocolade en thee.

Betere wereld

Met de productkeuze probeer ik de wereld een klein beetje beter te maken. Ik selecteer op duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en of de producten op enige manier compenseren voor enig nadeel. Zo is er veel houten speelgoed, dat wordt gemaakt van hout dat komt uit bossen die weer evenredig worden aangeplant. Veel kaarten worden op gerecyced papier gedrukt met inkt afkomstig van planten. Er zijn soms ook producten die niet specifiek bijdragen aan een betere wereld (hoewel zij die ook niet schaden). Om die reden heb ik besloten om een goed doel te steunen uit de opbrenst van Prikkeltje. Jaarlijks gaat een vast bedrag naar deze organisatie die helpt om onder andere kindslaven af te schaffen. Lees hier meer over Terre des Hommes en hoe jouw aankoop een bijdrage levert.

  foto elske sluysmans

Leuk

Prikkeltje ben ik in 2011 begonnen, toen ik wegens de geboorte van mijn eerste kind moest stoppen met mijn toenmalige werk als jurist. De combinatie tussen werk en kinderen maakt het voor mij leuk en leuk moet het zijn, dat vind ik het allerbelangrijkst.

En dus, als je het niet leuk vindt, kun je het gewoon terugsturen. Liefst zo snel mogelijk een mailtje sturen en dan binnen 14 dagen bij het postkantoor afgeven. Als je wilt, kun je zelfs gewoon je bestelling annuleren ook al heb je net op "bestel" geklikt. Als jij het niet leuk vindt, vindt een ander dat wel heb ik gemerkt.

Als je iets als kadootje wilt geven, met een bijzonder kaartje erbij, dan kan dat natuurlijk ook. Ik print graag jouw tekst op het kaartje en doe er altijd nog een persoonlijke attentie bij. Heb je gezien dat je bijvoorbeeld ook een verlanglijstje naar opa en oma kunt sturen? Maak daarvoor een account aan.

Maakt het zo makkelijk en leuk mogelijk

Alles kan, alles mag, Prikkeltje wil je graag van dienst zijn om het je zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Heb je vragen, klachten, opmerkingen of ideeen, neem dan gerust even contact op! Dat geldt ook als je het leuk vindt om mij - op welke manier dan ook - te helpen met een tip, een suggestie, een verbeterpunt of juist een compliment. Ook foto's voor de Instagram feed zijn welkom, bijdragen voor het blog, je kunt het zo gek niet verzinnen of ik sta er voor open om mee te denken. Alle feedback is welkom en alle hulp natuurijk ook.