niet goed, geld terug

niet goed, geld terug

 

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met wat je hebt besteld, is retourneren geen enkel probleem. Bij Prikkeltje is het zelfs mogelijk om producten binnen 14 dagen na de aankoopdatum te retourneren zonder opgaaf van redenen. Dit is wel aan een aantal voorwaarden verbonden.

1. We vinden het fijn als je zo snel mogelijk even contact opneemt om door te geven dat je je aankoop wilt herroepen en het product wilt retourneren, zodat we er van op de hoogte zijn dat een pakketje teruggestuurd gaat worden. 

2. Het product moet binnen 14 dagen na de datum van ontvangst van de bestelling weer door je worden teruggezonden.

3. Het product moet "als nieuw" zijn, dat wil zeggen compleet en onbeschadigd, liefst  in de originele, onbeschadigde verpakking.

4. Bij retourneren krijg je natuurlijk ook je geld terug. Wel zijn de verzendkosten retour voor je eigen rekening.

Als aan de voorwaarden is voldaan, krijg je zo snel mogelijk en in elk geval binnen 30 dagen na ontvangst van het product het aankoopbedrag van Prikkeltje terug op je rekening gestort. In dat geval zal Prikkeltje je dat zo snel mogelijk laten weten.

Als niet aan de voorwaarden is voldaan, behoudt Prikkeltje zich het recht voor om de herroeping te weigeren en/of om eventueel extra kosten in rekening te brengen; ook dit laten we je natuurlijk weten. Dit is bijvoorbeeld het geval als het product of de verpakking beschadigd door Prikkeltje wordt ontvangen. 

 

 

Let op: het risico van verzending is altijd voor de koper. Alle artikelen worden met de grootst mogelijke zorg door Prikkeltje ingepakt; het is aan te raden het product op precies dezelfde wijze terug te sturen. Raadpleeg eventueel de inpakwijzer op postNL (pdf).

 

Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar:

Prikkeltje
Batjanstraat 11
2585 VR Den Haag

 

Klachten

In alle gevallen probeert Prikkeltje eventuele klachten zo snel mogelijk in overleg op te lossen. Neem daarom na vaststelling van een klacht direct contact op. Lees hier meer over onze klachtafhandeling.

Algemene voorwaarden

Op alle leveringen door Prikkeltje zijn de algemene voorwaarden van toepassing.